Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Az S-E-1 lúgozószer megkönnyíti a nikotinos, kormos falak tisztítását!

Az  S-E-1 lúgozószer megkönnyíti a nikotinos, kormos falak tisztítását!

A dohányzás nem csak a szervezetre nézve van káros hatással, hanem környezetünkre is. Ha a lakásban dohányzik valaki, akkor ott is rövid időn belül látni fogja az elváltozásokat. A koromnak és a nikotinnak nem csak a szaga ivódik bele a falakba és a bútorokba, hanem csúnya foltok is keletkeznek miattuk. Ezek eltüntetését könnyíti meg az S-E-1 lúgozószer.

A dohányzás nem csak a szervezetre nézve van káros hatással, hanem környezetünkre is. Ha a lakásban dohányzik valaki, akkor ott is rövid időn belül látni fogja az elváltozásokat. A koromnak és a nikotinnak nem csak a szaga ivódik bele a falakba és a bútorokba, hanem csúnya foltok is keletkeznek miattuk. Ezek eltüntetését könnyíti meg az S-E-1 lúgozószer.

A kormos, nikotinfoltos fal látványa mindenkit zavar, ráadásul felújításkor sem elég csak egyszerűen lefesteni. Ha végleg szeretnénk megszabadulni a kellemetlen nyomoktól, a legjobb, ha az S-E-1 lúgozószert választjuk. Használatával nem kell napokig a falak csiszolásával foglalkozni: akár szórókészülékkel is a felületre juttathatjuk, majd felszívódás és lemosás után már kezdhetjük is a festést. A festék kiválóan fog tapadni és tartósabb is lesz.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne megszabadulni a falon éktelenkedő korom- és nikotinfoltoktól! Próbálja ki az S-E-1 lúgozószert, biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni!