Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
26.730 Ft (25.457 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

COVID-19 antitest vérplazma teszt 25 db

Ár:
26.730 Ft (25.457 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Gyártó cikkszám: AC260-INCPG-402 *
Gyors tesztlap a 2019-nCoV ellen kialakult IgG antitestek humán teljes vérből, szérumból és plazmából történő kvalitatív kimutatására. 
Várható szállítás: 2022. május 25.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás

Gyors tesztlap a 2019-nCoV ellen kialakult IgG antitestek humán teljes vérből, szérumból és plazmából történő kvalitatív kimutatására. Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
A 2019-nCoV IgG Gyors Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma/ egy síkáramlású immunkromatográfiás eljárás, ami a 2019-nCoV ellen kialakult IgG antitestek teljes vérből, szérumból és plazmából történő kvalitatív kimutatására szolgál COVID-19-vel fertőzött betegtől szakember által. A COVID-19 IgG Gyors Teszt célja az, hogy SARS-CoV-2 –vel fertőzött beteg diagnózisának megállapítása a klinikai tünetekkel és egyéb laboratóriumi diagnosztikai teszttel együtt. COVID-19 IgG Gyors Teszt eredményét nem lehet egyedüli tesztként használni a diagnózis kialakítására.
Az eredmény a SARS-CoV-2 IgG antitestek kimutatására szorítkozik. IgG antitestek a SARS- CoV-2 fertőzés későbbi szakaszában alakulnak ki.
Negatív eredmény nem zárja ki a SARS-CoV-2 fertőzést és nem használható egyedüli alapként az orvosi döntéshez. IgG antitestek nem mutathatók ki a fertőzés első napjaiban, COVID-19 IgG Gyors Teszt érzékenysége a fertőzés korai szakaszában még nem jelez.
Fals pozitív eredmény lehet az IgG antitestek kimutatásánál az előzőleg jelenlevő antitestekkel kialakult keresztreakció vagy más problémák miatt.

ÖSSZEFOGLALÁS
A β törzshöz tartozó COVID-19 koronavírus akut légúti fertőzést okoz. Az emberek általában fogékonyak rá. Jelenleg ez az újfajta koronavírus által fertőzött emberek a fő forrásai a fertőzésnek, ugyanakkor az aszimptomatikus tüneteket mutató emberek is lehetnek fertőző források. Az epidemiológiai vizsgálatok eredményei alapján a lappangási idő 1-14 nap, legtöbbször 3-7 nap. A manifesztálódott betegséget jelzi a láz, fáradság és száraz köhögés. Néhány esetben orrdugulás, orrfolyás, torokgyulladás, izomfájdalom, és hasmenés előfordulhat.

ELV
A 2019-nCoV IgG Gyors Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a 2019-nCoV ellen kialakult IgG antitestek kvalitatív kimutatására irányul. teljes vérből, szérumból és plazmából. Az IgG tesztzóna anti-human IgG bevonatú. A teszt kivitelezése közben a tesztlapon a minta reakcióba lép a 2019-nCoV antigénnel bevont részecskékkel. A keverék a membránon a kapilláris erő hatására kromatografálódik és amennyiben a minta tartalmaz 2019-nCoV IgG antitestet, a keverék az IgG teszt zónában reagál az anti-human IgG-vel, és ennek eredményeként színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában.
Tehát, ha a minta 2019-nCoV IgG antitestet tartalmaz, akkor színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában.
Amennyiben a minta nem tartalmaz 2019-nCoV IgG antitesteket a teszt zónákban nem jelenik meg színes csík, ami negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Háziorvos, Munkaorvos, Iskolaorvos, Sportorvos, Védőnők, Kórházak, Magánklinikák, Egyéb egészségügyi szolgáltató cégeknek ajánlott.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 29.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 05.
A termék kiválóan működik, gyorsan megérkezett. könnyű a használata.

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett