Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
37.690 Ft (35.895 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

COVID-19 és MycoplasmaIg antitest kombinált gyorsteszt 25 db

37.690 Ft (35.895 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Gyártó cikkszám: AC280-INMC-425 *
Gyorsteszt a SARS-CoV-2 és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG és IgM antitestek teljes vér, szérum, plazma vérmintából történő kvalitatív kimutatására.Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.
Várható szállítás: 2023. április 13.
Átlagos értékelés: 2

Youtube videók

Leírás

Gyorsteszt a SARS-CoV-2 és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG és IgM antitestek teljes vér, szérum, plazma vérmintából történő kvalitatív kimutatására.Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A COVID-19 és M. pneumoniae IgG/IgM Gyors Kombinált Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) egy síkáramlású immunkromatográfiás eljárás, ami a SARS-CoV-2 és Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG és IgM antitestek teljes vér, szérum, plazma mintából történő kvalitatív kimutatására szolgál. A COVID-19 és M. pneumoniae IgG/IgM Gyors Kombinált Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra készült és a klinikai tüntetek és a többi diagnosztikai teszt eredményét kiegészítve a SARS-CoV-2/Mycoplasma pneumoniae fertőzés diagnosztizálásának elősegítésére szolgál. A terméket szakképzett laboratóriumi személyzet használja. Negatív eredmény nem zárja ki a SARS-COV-2/ M. pneumoniae fertőzés lehetőségét, ezért nem szabad egyetlen diagnosztikai módszerként alkalmazni a betegség megállapítására, illetve a kezelési terv felállítására. Téves pozitív eredmények lehetségesek, más betegségekből visszamaradt IgG és IgM antitestek keresztreakciója miatt. ÖSSZEFOGLALÁS Az új koronavírusok a β genotípusú tartoznak, és a COVID-19 akut légzőszervi fertőző betegség kialakulásáért felelősek. Az emberek általában fogékonyak a fertőzésre. Jelenleg az új koronavírussal fertőzött betegek jelentik a fertőzés fő forrását mivel a tünetmentes fertőzött emberek is lehetnek fertőző források. A jelenlegi járványügyi vizsgálati eredmények szerint az inkubációs periódus 1–14 nap, leggyakrabban 3–7 nap. A fő megnyilvánulások a láz, a kimerültség és a száraz köhögés. Néhány esetben orrdugulást, orrfolyást, torokfájást, mialgiát és hasmenést észlelnek. A Mycoplasma pneumoniae a légúti fertőző betegségeket illetve és más szervrendszerekben kialakuló szövődmények kórokozója. Fejfájás, láz, száraz köhögés és izomfájdalom a tipikus panaszegyüttest. Míg a fertőzés bármely korcsoportban megjelenhet, a fiatalok, a középkorúak és a 4 évesnél fiatalabb gyermekek fertőzési aránya a legmagasabb. A fertőzött populáció 30%-ánál alakul ki a teljes tüdőfelszínre kiterjedő fertőzés.

ELV

A COVID-19 és M. pneumoniae IgG/IgM Gyors Kombinált Tesztlap (Teljes vér#slSzérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a SARS-nCoV és a Mycoplasma pneumoniae ellen kialakult IgG és IgM antitestek teljes vér, szérum, plazma mintából történő kvalitatív kimutatására. Mind a COVID-19 és a Mycoplasma pneumoniae a teszt két komponensből (IgG és IgM komponensek) áll. Az IgG komponens tesztzónája anti-humán IgG bevonatú. A teszt kivitelezése közben a tesztcsíkon a minta reakcióba lép a SARS-CoV-2 vagy Mycoplasma pneumoniae antigénnel bevont részecskékkel. A kapilláris elven felszívódó mintakeverék kromatografálódik és amennyiben a minta tartalmaz SARS-CoV-2 vagy Mycoplasma pneumoniae elleni IgG-t, a keverék az IgG teszt zónában reagál az anti-humán IgG-vel, és ennek eredményeként színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában. Hasonlóképpen, az IgM tesztzóna anti-humán IgM bevonatú, és amennyiben a minta tartalmaz SARS-CoV-2 vagy Mycoplasma pneumoniae elleni IgM-t, a keverék az IgM teszt zónában reagál az anti-humán IgM-mel, aminek eredményeként színes csík jelenik meg az IgM teszt zónában. Tehát, ha a minta SARS-CoV-2 elleni IgG-t tartalmaz, akkor színes csík jelenik meg az IgG teszt zónában. Ha a minta SARS-CoV-2 elleni IgM-et tartalmaz, akkor a színes csík az IgM teszt zónában alakul ki. Amennyiben a minta nem tartalmaz sem SARS-CoV-2 sem Mycoplasma pneumoniae antitesteket a tesztzónákban nem jelenik meg színes csík, ami negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Háziorvos, Munkaorvos, Iskolaorvos, Sportorvos, Védőnők, Kórházak, Magánklinikák, Egyéb egészségügyi szolgáltató cégeknek ajánlott.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2021. 04. 23. -
A termék szuper, hamar meg is érkezett. Nagyon rendes volt az ügyvezető hölgy Gesztesi Katalin. Az először megrendelt termékből csak sokára tudott volna küldeni, egy olcsóbb és egy drágább terméket ajánlott helyette, ami meglepett a kedvessége, hogy értesített. Készséggel segített, ha felhívtam a kérdésemmel. Csak ajánlani tudom mind a terméket, mind a z Euró-Higiéniai Kft-t mindenkinek.
2021. 03. 29. -