Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Levegőfertőtlenítő füstölőpatronok

Rendezés:

Füstölőpatronok

 

A levegő fertőtlenítése füstölőpatronok segítségével könnyű és gyors a megoldás. A levegőfertőtlenítés a COVID-19 megjelenésével együtt került be a köztudatba. Addig csak az élet egyes szegmenseiben használták: az élelmiszeriparban, egészségügyi intézményekben, állategészségügyben. Az átlagember nem tudta elképzelni, hogy akár a saját otthonában is szükséges lehet teljeskörű fertőtlenítésre.

Egészséges “kosztudattal” nőttek fel a generációk, nem volt pánik, ha valaki zárt térben köhintett. A koronavírus megjelenésével ez a helyzet nagyot változott. Zárt térben mindent megteszünk, hogy nehogy köhögni vagy tüsszenteni kelljen, hiszen 2020-ban és 2021-ben ez nem jelent jót.


Füstölőpatronokkal leginkább a kertben találkoztunk: amikor a vakond dolgozott, a hagyományos sörösüveges módszer alkalmazása után végső kétségbeesésünkben ezen módszerrel is próbálkoztunk. A kellemetlen kártevők, rágcsálók elleni védekezés egyik megoldása napjainkban is ez. A hatóanyag  elterjed a járatokban, így szabadítja meg a kertek, pázsitok tulajdonosait a nemkívánatos föld alatti állatoktól. Most azonban tudjuk, hogy a levegő is képes fertőzni.

 

Van valami a levegőben

 

A fertőzőképes részecskék nagyon kicsik, akár 5 mikronnál is kisebbek lehetnek. Percekig keringhetnek a levegőben, mire szilárd felületre érnek - és még úgy is fertőzhetnek. Olyan kórokozók lebeghetnek körülöttünk, mint az akut gyomorhurutot okozó norovírusok, a kanyaró, az influenza vagy a COVID-19.

Ugyanígy a levegőben terjednek a különböző, az úgynevezett kórházi fertőzésekért felelős baktériumok: a tuberkulózis okozója, a vastagbél fertőzését okozó Clostridium difficile vagy a bőr és a sebek felülfertőződéséért felelős MRSA.

Ugyancsak veszélyesek a penészspórák is, amelyek aztán bárhol ki tudnak fejlődni, ha megfelelő páratartalmat találnak. Onnantól kezdve jöhet az allergia, súlyos esetben az asztma. Mindez a levegőből érkezik.

 

Levegőtisztító füstölőpatronok

 

A levegő fertőtlenítésének hagyományos területe az élelmiszeripar. Ahol sok ember dolgozik, elkerülhetetlen, hogy a kilélegzett levegő részecskéi ne kerüljenek át az élelmiszerekre. A higiénia szempontjából ez akkor sem jó, ha teljesen egészséges emberek dolgozzák fel az alapanyagokat.

A baktericid és fungicid hatású füstölőpatronok hatékonyan pusztítják el a levegőben lévő baktériumokat és penészspórákat, élesztőket. Professzionális felhasználása végett a lakossági felhasználás gázmester jelenlétét igényli. Használat után legalább 30-60 perces szellőztetés szükséges. 

 

Hogyan vásárolhat tőlünk?

 

Vásárlás előtt meg kell határoznia a fertőtlenítendő helyiség méretét. Termékeink különböző köbméterekre ( 25, 50, 150, 250, 500, 1250m3) elegendő hatóanyagot (OPP- orto-fenil-fenol)  tartalmaznak. Optimális mennyiséget célszerű választani, hiszen ha kevesebb anyag kerül a levegőbe, nem lesz hatékony a fertőtlenítés. Az oldalon azonnal láthatja, mekkora területre elegendő az anyag.

Ugyancsak láthatja az árat nettó-bruttó felbontásban is, továbbá azt, hogy jelenleg raktáron van-e a termék. A RÉSZLETEK gombra kattintva elolvashatja az összetevőket, ajánlásokat, illetve az is megjelenik, hogy rendelés esetén mikor érkezik a termék. Mindig olvassa el figyelmesen a paramétereket, hiszen ott számos fontos információt talál!

A termék kosárba helyezésekor dönthet a darabszámról. Itt más további termékekre is ajánlást láthat az Euró-higiénia Kft termékpalettájából, nehogy elfelejtsen valamit. Szállítás tekintetében kérhet házhoz szállítást vagy személyes átvételt. Fizethet előreutalással, utánvéttel, vagy bankkártyával. 

Nézzen szét kínálatunkban, hogy biztonságban legyen!