Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ITM inaktív vírus transzport táptalaj orrgarat mintavevővel  50 db

ITM inaktív vírus transzport táptalaj orrgarat mintavevővel 50 db

Gyártó cikkszám: AC930 ITM-001-3og *

A Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a torok és az orrgaratból mintavételi pálcával vett virális nukleinsav tartósítására szolgál.

Méret: 3 ml

Várható szállítás: 2024. március 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kép: Név: Elérhetőség:
ITM inaktív vírus transzport táptalaj orrgarat mintavevővel 50 db
Előrendelhető
ITM nem inaktív vírus transzport táptalaj orrgarat mintavevővel 50 db
Előrendelhető

Leírás

ÖSSZEFOGLALÁS

A megfelelő mintavétel, illetve a levett minta szállítása alapvető fontosságú a virális megbetegedések labordiagnosztikájában.  

A Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a klinikai gyakorlatban a levett minta szállítására szolgál. A termék egy csavaros kupakkal ellátott és univerzális transzport táptalajjal feltöltött műanyag, önmagában megálló cső, ami rendelhető bolyhozott fejű mintavevő pálcával együtt, vagy anélkül.

Vírus Transzport Táptalaj szobahőmérsékleten stabil és a neutrális pH fenntartását szolgáló puffert, antimikrobiális ágenst, fehérje forrást és krioprotektánst tartalmaz a fertőző organizmusok kivédésére, és a hosszú távú fagyasztott tárolás érdekében.

ELV

Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a sejteket gyorsan lizáló és vírusfehérjéket denaturáló guanidin-izotiocianátot és más fehérje-denaturációs reagenseket tartalmaz, elősegítve az inaktivált vírus nukleinsavainak felszabadítását. Megfelelő puffer oldatban magas guanidin-só koncentráció gátolja a nukleáz aktivitást és megtartja a nukleinsavak integritását.

ÖSSZETEVŐK

Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) puffert, guanidin-izotiocianátot, felületaktív anyagot, nukleáz mentes vizet tartalmaz.

Orrgarat mintavevőt tartalmaz a doboz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.