Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.193 Ft (5.664 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Natural kőápoló olaj 750 ml

Ár:
7.193 Ft (5.664 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 592
Ideális minden nagy nedvszívó képességű (pórusos) kő, beton felületre, kül- és beltérben egyaránt. A kezelt felület megőrzi frissességét, kosz- és víztaszítóvá válik. 
Várható szállítás: 2021. október 20.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

  NATURAL kőápoló olaj 750 ml

Ideális minden nagy nedvszívó képességű (pórusos) kő, beton felületre, kül- és beltérben egyaránt. A kezelt felület megőrzi frissességét, kosz- és víztaszítóvá válik.

Alkalmazás: Előkészületekként a felület tiszta és száraz, a hőmérséklet min. 15 °C legyen. Fűtött padló kezelésekor azt előre 6-10 órával kikapcsolni. Újra bekapcsolni 48 óra elteltével, a kezelés után. A felhordásnál 2-3 réteget kell a kívánt felületre ecsettel, szivaccsal vagy rövid szőrű hengerrel egyenletesen felhordunk. Felhordás előtt jól felkeverni! Minden kőtípusnak más a szívóképessége, ezért helyenként olajfoltok maradhatnak, ezeket kb. 30 perc múlva puha ronggyal felitatjuk. Minden réteg felhordása között kb.16-24 óra száradási időt hagyunk. Minden kőfajta másképp reagál, ezért különböző színárnyalatokat kaphatunk, festés előtt próbafestés javasolt. Fontos, hogy munka közben gondoskodjunk megfelelő légmozgásról! Anyagszükséglet első felhordásnál 120 ml/m2, második felhordásnál 80-100 ml/m2. Végső felhordásnál 60-100 ml/m2. Beton és kőtípusként ez a mennyiség változhat. 

Eltarthatóság: minőségét korlátlan ideig megőrzi. Tárolás száraz, hűvös helyen, fagytól óvjuk

Kiszerelés: 0,75 liter Egyéb kiszerelések: 2,5 liter                                                                                 

Forgalmazó: Euró-Higiénia Kft. H-2040 Budaörs, Munkácsy ut 9. +36 23 611 384

 A használt eszközöket gondosan növényi olaj tisztítószerrel megtisztítani, vagy fémdobozba kell zárni az öngyulladás megelőzése végett! Gyulladásveszély: 66°C felett Többszöri bőrrel való érintkezés túlérzékenységet okozhat. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét meg kell mutatni. A keletkező gőzt, permetet nem szabad belélegezni. Az anyagot és edényzetét veszélyes hulladékként kell ártalmatlanítani. Gyermekektől elzárva tartandó!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett