Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragasztórudak

Rendezés:

Ragasztóstift tejFEHÉR 5kg

35.000 Ft 32.000 Ft (25.197 Ft + ÁFA)
3.000 Ft 9%

Ragasztórúd FEHÉR LOW-TEMP 1 kg

5.800 Ft 4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
1.300 Ft 22%

Ragasztórúd RÓZSASZÍN 24 db - 0,5kg

1
4.000 Ft 3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
1.000 Ft 25%

Ragasztórúd LILA 25 db

1
4.000 Ft 2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
1.200 Ft 30%

Ragasztórudak

Az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük, hogy a tisztítás- és csomagolástechnikai, valamint a ragasztástechnikai termékek eljussanak a kis- és nagyipari felhasználókhoz, segítve a hatékony és minőségi termelést és a mindennapi szakszerű munkát. Nálunk mind az ipari felhasználók, mind a magánszemélyek megtalálhatják az igényeiknek leginkább megfelelő profi ragasztástechnikai termékeket, köztük a céljaiknak leginkább megfelelő ragasztórudakat, melyekkel sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz a munka és tartósabb lesz az eredmény. 

Professzionális válaszokat szeretnénk adni a kihívásokra folyamatosan megújuló és naprakész kínálatunkkal.

Ragasztórúd márpedig kell

Az igény arra, hogy két anyagrészt valamilyen módon egyben tudjuk tartani hosszú ideig, nem mai. Régóta használunk ragasztóanyagokat: folyékony vagy szalagos változatot. Megkönnyítik mindennapjainkat, számtalan esetben nélkülözhetetlen segítőtársaink nem csupán a csomagolástechnikai iparágban, hanem rengeteg más gazdasági ágazatban.

Az autógyártás, a mobiltelefonok készítése szinte elképzelhetetlen ragasztóanyagok nélkül. Nagyon sok esetben a ragasztórúddal működő ragasztópisztolyos technológia alkalmazása a legegyszerűbb, leggyorsabb és a leginkább költséghatékony megoldás a szükséges rögzítési vagy javítási munkálatokhoz.

A Hot-Melt ragasztási technológia

Ezzel a ragasztási módszerrel majdnem azonnali kötést biztosító rögzítést érhetünk el. Hőre lágyuló műanyagokból készítik legtöbbször az ehhez alkalmazandó ragasztórudakat, melyeket az e célra gyártott ragasztópisztolyokba kell beletenni. Az adott feladatra leginkább megfelelő ragasztórúd ebből a ragasztópisztolyból kerül aztán melegen, folyékony állapotban, csepegtetve, permetezve vagy csíkot húzva az arra alkalmas felületre, és segíti a tökéletes rögzítést.

Mivel a ragasztáshoz nem szükséges külön oldószert használni, szinte gyerekjáték a ragasztóanyag felhordása a felületre. A száradási idő minimális, nincs anyagveszteség, párolgás, és a ragasztórudakat nem kell különleges módon tárolni. Nehezebben egyesíthető felületek ragasztása is lényegesen egyszerűbb a ragasztórudakkal.

Gazdag választék

Az Euró-Higiénia weboldalán a sok ragasztórúd közül mindenki megtalálja a számára ideális színű, anyagú és fajtájú ragasztórudat. Színes és színtelen csoport közül lehet választani, ezeken belül is hatalmas a választék.

Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást, árat, mennyiséget. Majd válasszon, hogy tovább válogat, vagy inkább befejezi a böngészést és továbblép a pénztárba. 

Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!