Élelmiszer feldolgozó üzemekben emiatt kiemelten fontos a levegő fertőtlenítése, melynek köszönhetően nem csomagoljuk be az étellel együtt ezeket a szennyeződéseket, ezáltal meghosszabbíthatjuk a fogyaszthatósági időtartamot is. Mindemellett csökkenthetők a minőségromlásból eredő károk.
Az általunk forgalmazott FUMISPORE OPP egyike a legjobb száraz fertőtlenítőknek, kiváló segítség a bioszennyeződésekkel szemben folytatott küzdelemben és a mikrobiológiai egyensúly megőrzése céljából. Használatával eleget tesz a HACCP előírásainak és védi munkavállalói egészségét is. A FUMISPORE OPP levegőfertőtlenítő könnyen és gyorsan használható, alkalmazása teljesen biztonságos.
FUMISPORE OPP termékünket ajánljuk minden részfolyamathoz: feldolgozáskor, érleléskor, csomagoláskor is.
Ha bővebb információra van szüksége a levegő fertőtlenítésével és termékünkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!
Füstöljünk, mielőtt füstölögnénk!

Aki élelmiszerrel foglalkozik, tudja, hogy a levegő tele van mikroorganizmusokkal, melyek megfelelő környezetbe kerülve nagyon gyorsan képesek elszaporodni. Ha ételre kerülnek, elindítják a romlási folyamatot, gyomorrontást okoznak.