Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Címke- és plakátragasztók

Rendezés:

Címkeragasztó, plakátragasztó, ragasztószalag 

A címkeragasztó, plakátragasztó, ragasztószalag kategóriában olyan termékeket talál, amelyek a ragasztástechnika speciális ágához tartoznak. A ragasztás mindig jelen van az életünkben, hiszen akár egy cellux is napi használatban lehet. A post it egy olyan címke, ami könnyedén leszedhető, áthelyezhető, mégis stabil jelzés.

Hazánkban pedig a plakátok nem mentek ki a divatból, az útmenti óriásplakátoktól kezdve a települések saját hirdetményeit is szívesen viszik plakátra. Amelyet pedig fel kell ragasztani. Ebben a kategóriában ezekkel a termékekkel ismertetjük meg Önt.

A ragasztástechnológia bizonyos fokig összefügg a csomagolástechnikával, hiszen egy ragasztószalag jól rögzítheti a csomagolást, illetve kerülhet címke is a becsomagolt árura, ami nem feltétlenül etikett, hanem kellhet hozzá ragasztóanyag is. Nagyüzemi körülmények között ezen termékekből nagyobb mennyiséget kell vásárolni, így a címkeragasztó granulátum például nagyobb kiszerelésű. 

Az Euró-Higiénia ragasztástechnikai termékei között megtalálhatóak ezek a termékek. A Flex Tape egy szupererős ragasztószalag, amely még az elrepedt csövet is megragasztja. Mivel víz- és UV-álló, így a tartás biztosított, amíg nem sikerül véglegesen megjavítani a hibát. Vastag, gumírozott hátlapja miatt tartós, bármilyen körülmények között alkalmazható. Vizes, nedves környezetben, szárazon, hidegben, melegben egyaránt elzárja a levegőtől a leragasztott felületet. Ereje miatt csomagolások fixálására is alkalmas. 

A címkeragasztó granulátum nagyon gyorsan olvad, üveghez, fémhez, műanyaghoz kiváló ragasztószer. A címke stabilan tart, nem ázik át. Sík és hengeres felületre egyaránt alkalmazható. A granulátumot vízben kell feloldani, majd a felhordókészülék (akár nyílt, akár zárt) 140-160 fokon tudja optimális minőségben a felületre tenni. Hosszabb gépleállás esetén a fűtést ki kell kapcsolni. A tisztítás meleg állapotban lehetséges, le kell vakarni az anyagot az edényzetről.

A plakátragasztó kültéri plakátokhoz optimális, minden időjárási körülmények között. Hólyagmentes ragasztás, minimális szürkefátyol-képződés jellemzi a terméket. Pontosan be kell tartani a keverési arányt, hiszen utóhígításra nincs lehetőség. Nyáron óvatosan kell vele bánni, mert a baktériumok hamar elszaporodnak benne, így romlik a termék minősége. A termék kiadós, felbontatlan állapotban korlátlan ideig tárolható.

Hogyan vásárolhat?

A kategóriában található termékek a kosárba helyezéssel kerülnek fel a virtuális szalagra, amelynek a végén a kassza, a vásárlás véglegesítése várja. Addig a részletek gomb alatt lehet tájékozódni az egyes termékek leírásáról, paramétereiről, felhasználási javaslatairól. Az ár nettóban és bruttóban is látszik. Az értékeléseket a csillagok mutatják, amely szintén a részletek gomb alatt jelenik meg. Már a böngészéskor látszik a várható szállítási idő is. Végül a számlázási és szállítási adatok megadása után a döntés az Öné: online vagy készpénzben utánvéttel fizet. A futár gyorsan szállít.

A webshopban lehetőség van vevőként regisztrálni. Visszatérő vásárláskor ebben az esetben nem kell újra beírni az adatokat, a rendszer automatikusan feldobja azokat. Aki nem regisztrál, kvázi vendégként vásárol, nem éri semmi hátrány.