Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.170 Ft (4.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Geiger Speciális műanyagtisztító 1l

Ár:
5.170 Ft (4.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 163

Univerzálisan alkalmazható háztartásokban műanyag-bevonatú vagy laminált konyhai és fürdőszobai bútorok, eszközök, ajtók, ablakkeretek, asztalok, stb. tisztítására. Iparban műanyag bevonatú irodabútorokhoz, számítógépek műanyag burkolataihoz. Járművek lakókocsik, gépkocsik, hajók műanyag alkatrészeinek erőteljes megtisztítására.

Várható szállítás: 2022. május 25.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Youtube videók

Leírás

Speciális műanyagtisztító 1000 ml

Alkalmazás: univerzálisan alkalmazható háztartásokban műanyag-bevonatú vagy laminált konyhai és fürdőszobai bútorok, eszközök, ajtók, ablakkeretek, asztalok, stb. tisztítására. Iparban műanyag bevonatú irodabútorokhoz, számítógépek műanyag burkolataihoz. Járművek lakókocsik, gépkocsik, hajók műanyag alkatrészeihez. A Geiger speciális műanyagtisztító erőteljes oldó hatással rendelkezik, ugyanakkor kíméletes a felületekhez. Enyhén alkálikus, biológiailag lebontható.  Alkalmazás: a Geiger speciális műanyagtisztítót egyszerűen permetezzük fel vagy szivaccsal, ill. törlőruhával hordjuk fel a szennyeződésre, és hagyjuk, kifejtse hatását.  Utána tiszta vízzel mossuk le. 

Tartalom: 1000 ml 

Engedélyszám: OKBI bejelentés: 1629/2002 + frissítés 45067/2016

Gyártó: Geiger Chemie GmbH D-78230 Engen/Németország

Forgalmazó: Euró-higiénia Kft H-2040 Budaörs, Munkácsy ut  6. Telefon: +36 23 384 611

Szállítási szempontból nem veszélyes. H 315 Bőrirritáló hatású H 319 Súlyos szemkárosodást okoz
P 351+P 338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P 501   A tartalom/edény elhelyezése hulladékként. Egyéb javallatok: Súlyos égési sérülést okoz. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre. Szem-és bőrizgató hatású. Gyermek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Kerüljük az anyag környezetbe jutását. A göngyöleget gondosan ürítsük ki! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett