• Water Jel száraz kézfertőtlenítő - 120ml

A Hand Sanitizer a Water-Jel professzionális víz nélküli kézfertőtlenítő

A Jolly Joker a táskákban, retikülökben és a gépjárművekben, hiszen most fokozottan kell ügyelnünk a tisztaságra egészségünk érdekében! A kézmosás a fertőzés terjedésének megelőzésére az egyedüli legfontosabb eszköz! Azonban nem mindig áll rendelkezésünkre víz és szappan, de itt a WaterJel kézfertőtlenítő!

Bármikor magunkkal vihetjük, így utazás közben, ahol nem tudunk kezet mosni (busz, villamos, metró, gépjármű), a WaterJel kézfertőtlenítő termékével megóvhatjuk magunk a baktériumok és szennyeződések kockázatától!

Egy gél, amely a baktériumok 99,9%-át elpusztítja. Ideális orvosoknak a rendelőbe, kórházakba. Antiszeptikus zselé E vitamin és Aloé Vera tartalommal, kézbarát még többszöri használat során sem szárítja ki a bőrt.

Praktikus kirándulás esetén, amikor nem tudunk kezet mosni, helyettesíti a szappannal történő kézmosást. A kézbe nyomunk kis mennyiséget és mintha kezet mosnánk, szétdörzsöljük. Máris lehet enni.

A termék semmilyen ártalmas anyagot nem tartalmaz.

A fertőzések kockázatának csökkentésére az egyik legfontosabb és egyben legegyszerűbb intézkedést az alapos kézhigiénia jelenti. Az WHO adatai szerint a fertőző betegségek akár 80 százaléka is kézen át terjed. A légúti megbetegedések kockázatát a kézfertőtlenítés pl. 45 százalékkal csökkentheti. A rendszeres kézmosás ezért elengedhetetlen a személyi egészségügyi gondozás terén, és különösen minden egyes wc-használat után, az étel készítése előtt és után, valamint az állatokkal történő érintkezést követően.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Water Jel száraz kézfertőtlenítő - 120ml

  • 1,120Ft

  • Ex Tax: 882Ft