Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Geiger Cementfátyol eltávolító és mészoldó 1l
3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Geiger Cementfátyol eltávolító és mészoldó 1l

3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 142

1:3 - 1:15 arányban vízzel hígítható. A Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó egy savas tisztító koncentrátum. Eltávolítja a mész- és cementfátyolt még olajos vagy zsíros szennyeződés esetén is, valamint a szállórozsdát a fémről és a kőről.  Alkalmazási területek: úszómedencék, szaniter berendezések, konyhák, mosóberendezések, autómosók, csempék, natúr kövek stb. 

Pár tipp, hogy hogyan távolítsuk el a cementfátyolt?

A tisztítóoldat higítható, nagyon gazdaságos termék.

Várható szállítás: 2024. július 05.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

 Cementfátyol eltávolító és mészoldó 1l

Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó univerzális szer Eltávolítja a fémről és a kőről a szállórozsdát is Alkalmazási területek: úszómedencék, szaniter berendezések, konyhák, mosóberendezések, autómosók, csempék, natúrkővek stb. A Geiger cementfátyol eltávolító és mészoldó egy savas tisztító koncentrátum. Eltávolítja a mész- és cementfátyolt még olajos vagy zsíros szennyeződés esetén is, valamint a szállórozsdát a fémről és a kőről. Savérzékeny felületekre – mint zománcozott fürdőkádak, sima és polírozott kő-és műkőfelületek – ne használjuk. 

Alkalmazás: a szennyezettség mértékétől függően 1 : 3-tól 1 : 15-ig arányban vízzel hígítandó. Alaposan nedvesítsük be a tisztítandó felületeket és rövid hatóidő után bő vízzel öblítsük le. Felhasználás a hígítás mértékétől függően 1 liter koncentrátum 5-20 m2-re. Összetétel: nem ionogén anyag, hangyasav, oldódás segítők.

Engedélyszámok: OKBI 858/2002  

Eltarthatóság: minőségét korlátlan ideig megőrzi. Tárolás száraz, hűvös helyen, fagytól óvjuk

Gyártó: Geiger Chemie GmbH D-78230/Németország 

Kiszerelés: 1 liter                                                                                  

Forgalmazó: Euró-Higiénia Kft. H-2040 Budaörs, Munkácsy u. 9. +36 23 611 384

 

Veszélyes anyagtartalom: hangyasav < 10 %, Butildiglikol < 5 % R36/38 Szem- és bőrizgató hatású, S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet, S23 A keletkező gőzt nem szabad belélegezni, S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást, S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni, S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni, S51 Csak jól szellőztetett helyen használható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.